Menu
Ga terug
PELLINI TOP ARABICA 100%
  • PELLINI TOP ARABICA 100%

PELLINI TOP ARABICA 100%

Op voorraad

Cod: 305850132

305850132
Pack 1000g
PELLINI TOP 100 % Arabica is een espresso die speciaal gemaakt is voor de professionele wereld van koffiebars
€ 34,90

Producten worden normaal gesproken geleverd binnen 3 werkdagen vanaf de besteldatum binnen Italië en binnen 5 dagen voor alle andere bestemmingen. Klik hier voor gegevens over de verzendtijden.

Volledige beschrijving
PELLINI TOP ARABICA 100%
PELLINI TOP 100 % Arabica is een espresso die speciaal gemaakt is voor de professionele wereld van koffiebars maar die ook al jaren meer en meer families aantrekt voor de consumptie thuis. Top 100 % Arabica geselecteerde kwaliteiten. De selectie van de koffiebonen gebeurt rechtstreeks in de landen van oorsprong. Het verbrandingsproces verloopt traag aan een gecontroleerde temperatuur. Daarna wordt de koffie natuurlijk gekoeld met lucht en vervolgens in speciale silo’s opgeslagen alvorens hij wordt verpakt. Deze unieke espresso wordt exlusief in bonen aangeboden aan de horecasector en wordt gewaardeerd voor zijn elegantie en finesse, nu ook beschikbaar voor thuisverbruik.
Aromatische hints
Sophisticated aroma, sweet and delicate but clear flavor, like a real espresso coffee. To be appreciated especially without adding sugar.
Ingredients
100% Arabica Espresso coffee beans
Naar boven