Menu

PELLINI TOP, EEN MERK DAT BEVALT

Consumenten zijn steeds meer kieskeurig en selectief. Ze zoeken een hoge kwaliteitsespresso en geven steeds meer de voorkeur aan producten die het verschil maken in kwaliteit zoals PELLINI TOP 100% Arabica. Dit is een espresso die speciaal gemaakt is voor de professionele wereld van koffiebars maar die ook al jaren meer en meer families aantrekt voor de consumptie thuis. Deze unieke espresso wordt exclusief in bonen aangeboden aan de horecasector en wordt gewaardeerd voor zijn elegantie en finesse. Een succesmerk die voor een hogere omzet zorgt en die het aanbod van je café, koffiebar, restaurant of lunchroom verbetert.
Contacteer onze verkoopafdeling voor het hele assortiment Pellini koffiebonen om zo te ontdekken welke Pellini koffie het best bij jouw zaak past. Klik hier »

PROFESSIONALITEIT

De barista is de koffiespecialist, de echte specialist van de bar. Om een goede espresso te maken moet je een koffiespecialist zijn. Dit wil zeggen de organoleptische eigenschappen van de melange kennen, de perfecte maalgraad instellen en de koffiemachine professioneel gebruiken. Maar je moet vooral met passie kunnen vertellen over de koffie. Een waardentraject dat Pellini samen met zijn klanten opbouwt op basis van een compleet aanbod van producten, apparatuur, servicebenodigdheden en informatie.
Maak het espressoritueel uniek in je koffiebar en kies voor het Pellini assortiment.

UW SUCCESPARTNER

Pellini koffie is ontstaan voor de horecasector en heeft als doel het referentiepunt te worden van de hogere kwaliteitsespresso in Italië en in het buitenland. Een missie die Pellini heeft doen groeien samen met haar klanten dankzij de ontwikkeling van geïntegreerde merkprojecten. Elke dag zijn de verkoopafdeling, de merchandisers en koffiespecialisten aan het werken aan heel wat nieuwigheden voor de sector. Al jaren kiest Pellini enkel bedrijven die het verschil kunnen maken omwille van het merk en de productiemethode.

Naar boven